Download for: Happy Asmara Ft Ndarboy Genk - Ojo Dibandingke

Artist : Happy Asmara Ft Ndarboy Genk - Ojo Dibandingke
Title : RC Music
Duration : 06:09
View : 162
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara Ft Ndarboy Genk - Ojo Dibandingke

wong ko ngene kok dibanding-bandingke

saing-saingke yo mesti kalah

tak oyako aku yo ora mampu

mung sak kuatku mencintaimu


ku berharap engkau mengerti

di hati ini hanya ada kamu


jelas bedo yen dibandingke

ora ono sing tak pamerke

aku raiso yen kon gawe gawe

jujur sak onone


sopo wonge sing ra loro ati

wes ngancani tekan semene

nanging kabeh ora ono artine

raono ajine


wong ko ngene kok dibanding-bandingke

saing-saingke yo mesti kalah

tak oyako aku yo ora mampu

mung sak kuatku mencintaimu


ku berharap engkau mengerti

di hati ini hanya ada kamu


sopo wonge sing ra loro ati

wes ngancani tekan semene

nanging kabeh ora ono artine

raono ajine


wong ko ngene kok dibanding-bandingke

saing-saingke yo mesti kalah

tak oyako aku yo ora mampu

mung sak kuatku mencintaimu


wong ko ngene kok dibanding-bandingke

saing-saingke yo mesti kalah

tak oyako aku yo ora mampu

mung sak kuatku mencintaimu


ku berharap engkau mengerti

di hati ini hanya ada kamu

ku berharap engkau mengerti

di hati ini hanya ada kamu


aku yakin engkau dan aku

'kan bersatu hingga akhir waktu


Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Demy - Kesikso Kangen

Nella Kharisma - Prasasti Asmoro

Mira Putri Ft Ageng Music - Melepas Lajang

Amanda Manopo - Rahasia Tuhan

Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas

Mocca - Last Piece

Home