Download for: Nella Kharisma - Salahku Dewe

Artist : Nella Kharisma - Salahku Dewe
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:27
View : 1.2M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Salahku Dewe

wes suwe sebetulnya aku tahu
sliramu pancen tresno marang aku
tetapi tresnomu ora tak gagas
dirimu ku pandang sebelah mata

saikine kowe rabi, lagi gelone atiku
kenopo biyen aku tolak katresnanmu

sekarang nasi sudah jadi bubur
atiku rasane diiris-iris
sekarang aku kok koyo wong bingung
rono rene ketok-ketokan sliramu

saikine kowe rabi, lagi gelone atiku
kenopo biyen aku tolak katresnanmu


kuwi kabeh amergo salahku dewe
dadi uwong kok senengane jual mahal
menolak cinta suci yang menghampiriku

saikine rono rene koyo wong gemblung
batinku koyo diremuk-remuk
tak dungakno mugo kowe bahagia

sekarang nasi sudah jadi bubur
atiku rasane diiris-iris
sekarang aku kok koyo wong bingung
rono rene ketok-ketokan sliramu

saikine kowe rabi, lagi gelone atiku
kenopo biyen aku tolak katresnanmu
saikine kowe rabi, lagi gelone atiku
kenopo biyen aku tolak katresnanmu

Home