Download for: Alvi Ananta - Ninggal Katresnan

Artist : Alvi Ananta - Ninggal Katresnan
Title : ARD Management
Duration : 04:45
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Alvi Ananta - Ninggal Katresnan

Nangis Sak Jroning Atiku..


Naliko Sliramu Ninggal Aku..

Opo Sliramu Ra Kroso..

Aku Kudu Sambat Karo Sopo..


Tak Suwun Rino Lan Wengi..

Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..

Suk Kapan Anggon Mu Bali..

Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..


Tahunono Windonono...


Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..

Balung Nongko Bebasane..

Mung Katon Katon Sliramu Wae..


Ojo Lali Paweling Ku..

Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..

Aku Kang Setiyo Satuhu...

Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..


Nangis Sak Jroning Atiku..


Naliko Sliramu Ninggal Aku..

Opo Sliramu Ra Kroso..

Aku Kudu Sambat Karo Sopo..


Tak Suwun Rino Lan Wengi..

Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..

Suk Kapan Anggon Mu Bali..

Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..


Tahunono Windonono...


Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..

Balung Nongko Bebasane..

Mung Katon Katon Sliramu Wae.


Ojo Lali Pawelingku..

Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..

Aku Kang Setiyo Satuhu...

Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Dewa 19 - Ips

Happy Asmara - Cidro 3

NTRL – Langit Senja

Wali - Kekasih Halal

TheOvertunes - Sayap Pelindungmu

Home