Download for: Fendik Adella Feat Difarina Indra Adella - Ojo Nangis

Artist : Fendik Adella Feat Difarina Indra Adella - Ojo Nangis
Title : Henny Adella
Duration : 07:26
View : 230.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fendik Adella Feat Difarina Indra Adella - Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing s'lalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo


Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Home