Download for: Selvata - Ra Kudu Nduweni

Artist : Selvata - Ra Kudu Nduweni
Title : Selvata Official
Duration : 06:14
View : 2.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Selvata - Ra Kudu Nduweni

yen pancen tresno ora kudu nduweni

wes tak ikhlasno senajan loro ati

aku ngerteni opo karepe atimu

mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku


tak cubo nglalekke sliramu

sing ono ning njero atiku

tak roso uwes ora biso

jenengmu wes mancep ning dodo


sak iki wes duwek’e wong liyo

aku mung kari biso nerimo

dungoku mugo urip mulyo

senajan abot tak roso


yen pancen tresno ora kudu nduweni

wes tak ikhlasno senajan loro ati

aku ngerteni opo karepe atimu

mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku


tak roso uwes ora biso

jenengmu wes mancep ning dodo


sak iki wes duwek’e wong liyo

aku mung kari biso nerimo

dungoku mugo urip mulyo

senajan abot tak roso


yen pancen tresno ora kudu nduweni

wes tak ikhlasno senajan loro ati

aku ngerteni opo karepe atimu

mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku


yen pancen tresno ora kudu nduweni

wes tak ikhlasno senajan loro ati

aku ngerteni opo karepe atimu

mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku

Home