Download for: Nella Kharisma - Prasetyo

Artist : Nella Kharisma - Prasetyo
Title : Samudra Record
Duration : 05:42
View : 259.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Home