Download for: Yeni Inka - Iya Makasih

Artist : Yeni Inka - Iya Makasih
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 04:10
View : 891
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Iya Makasih

kurang opo usahaku dinggo kowe

opo-opo mesti tak korbanke

nanging aku sadar diri

aku mung badutmu

raiso dadi pilihan atimu


kowe wes nyaman karo wong liyo

aku mung iso ndungakno

kanggo kebahagiaanmu

karo tresno anyarmu


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae


kurang opo usahaku dinggo kowe

opo-opo mesti tak korbanke

na nging aku sadar diri

aku mung badutmu

raiso dadi pilihan atimu

kowe wes nyaman karo wong liyo

aku mung iso ndungakno

kanggo kebahagiaanmu

karo tresno anyarmu


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae


dada sayang aku milih

mundur wae

dada sayang aku miliih

mundur wae

Home