Download for: Ndarboy Feat. Damara De - Ojo Nangis Mesake Opo ?

Artist : Ndarboy Feat. Damara De - Ojo Nangis Mesake Opo ?
Title : Mabes Balker
Duration : 06:09
View : 84.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ndarboy Feat. Damara De - Ojo Nangis Mesake Opo ?

Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing s’lalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo


Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)


Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)


Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Lutfiana Dewi - Aku Ingin Bahagia

Lutfiana Dewi - Melepas Lajang

Good Morning Everyone - Secepat Mungkin

Happy Asmara - Mundur Ngalah

Esa Risty - Turi Putih

Home