Download for: Suliyana X Wandra - Tau Tatu X Salah Tompo

Artist : Suliyana X Wandra - Tau Tatu X Salah Tompo
Title : ONE NADA Record
Duration : 05:08
View : 42.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suliyana X Wandra - Tau Tatu X Salah Tompo

Tatu hang bengen tau

Manggon nong ati nisun

Seperene perihe mageh keroso


Iku hang gawe sun kuatir

Bakal kebalen maneng

Isun wedi di larani


Paribasane riko kelaksan nyanding isun

Dadiyo ulan hang biso madangi isun

Siji hang sun jaluk nyang riko

Janji sing arep ngeliyo

Mergo ati iki wes tau keloro


Kadung mbesok atinisun wes riko duweni

Sun jaluk ojo riko larani

Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sedurunge isun wes tau tatu

Wes tau tatu


Semendal rasane ati

Krungu kabar riko wes duwe ganti

Seng eleng tah mbiyen ambi janjine

Masio paran seng arep ninggalne


Kurang paran isun iki

Kabeh penjaluke wes sun turuti

Paribasan nggayuh ulan sun labuhi

Apuwo riko mageh seng ngerti


Ojo salah tompo, ojo salah trimo

Gampang percoyo omongane wong liyo

Seng ono niatan isun golek ganti

Mergo mung riko hang isun welasi


Ojo salah tompo, ojo salah trimo

Gampang percoyo omongane wong liyo

Seng ono niatan isun golek ganti

Mergo mung riko hang isun welasi


Mergo mung riko hang isun welasi


Home