Download for: Putri Kristya - Ra Nompo Balimu

Artist : Putri Kristya - Ra Nompo Balimu
Title : RC Music
Duration : 05:36
View : 16.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Ra Nompo Balimu

rembulan wengi iki ngelingake koe

sing biyen ngancani susah lan senengku

koe tau janji janji sehidup semati

karo aku sing tenanan iki


aku sayang koe raono liyane

tanpo tak sadari netes eluh iki

aku kurang opo nganti koe iso tego

ninggal lungo milih karo wong liyo


yen koe getun ojo bali karo aku

aku wes ra nompo balimu ning uripku


koe ra ngerti perasaan iki

ajur mumur tok larani

koe ra ngerti perjuangan iki

mung tok anggep angin wengi


cukup aku sadar diri

mugo koe oleh ganti

aku kudu kuat ati

aku lilo nompo kabeh iki


aku sayang koe raono liyane

tanpo tak sadari netes eluh iki

aku kurang opo nganti koe iso tego

ninggal lungo milih karo wong liyo


yen koe getun ojo bali karo aku

aku wes ra nompo balimu ning uripku


koe ra ngerti perasaan iki

ajur mumur tok larani

koe ra ngerti perjuangan iki

mung tok anggep angin wengi


cukup aku sadar diri

mugo koe oleh ganti

aku kudu kuat ati

aku lilo nompo kabeh iki


koe ra ngerti perasaan iki

ajur mumur tok larani

koe ra ngerti perjuangan iki

mung tok anggep angin wengi


cukup aku sadar diri

mugo koe oleh ganti

aku kudu kuat ati

aku lilo nompo kabeh iki

aku kudu kuat ati

aku lilo nompo kabeh iki


tak kuatke atiku

masio wes ra karo koe

tresno iki ora iso dadi siji

Home