Download for: Suci Tacik - Pingin Nangis Tapi Isin

Artist : Suci Tacik - Pingin Nangis Tapi Isin
Title : ARD Management
Duration : 05:06
View : 2.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Pingin Nangis Tapi Isin

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio-sio sampek atiku loro

Pepes awakku, ambruk cagak atiku

Pengen nangis, tapi isin


Mung iso ngempet ning jero batin

Yen tak rasakke, jebule kok seje?

Ra podo karo manise ucape

Opo kowe seneng yen ati iki kelaran?


Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku

Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu


Tegone mbok sio-sio sampek atiku loro

Pepes awakku, ambruk cagak atiku

Pengen nangis, tapi isin

Mung iso ngempet ning jero batin


Yen tak rasakke, jebule kok seje?

Ra podo karo manise ucape

Opo kowe seneng yen ati iki kelaran?

Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan


Kebangeten nggonmu nyikso atiku

Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio-sio sampek atiku loro


Pepes awakku, ambruk cagak atiku

Pengen nangis, tapi isin

Mung iso ngempet ning jero batin

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu


Tegone mbok sio-sio sampek atiku loro

Pepes awakku, ambruk cagak atiku

Pengen nangis, tapi isin

Mung iso ngempet ning jero batin

Home