Download for: Happy Asmara - Otw Omong Taek We

Artist : Happy Asmara - Otw Omong Taek We
Title : RC Music
Duration : 04:57
View : 53K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Otw Omong Taek We

Ancen otw omong taek we

Di wehi ati malah nglarani

Ku ngarep cinta sing teko luka

Jare setia tibake mendua


Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku

Tulung ngertio aku berjuang wis mati matian


Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane

Ngomong wis benci masa lalune

Kok isih wae stalking mantane


Wis kadung sayang sayange nanging 

di anggep sepele

Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati...


Ancen otw omong taek we

Di wehi ati malah nglarani

Ku ngarep cinta sing teko luka

Jare setia tibake mendua


Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane

Ngomong wis benci masa lalune

Kok isih wae stalking mantane


Wis kadung sayang sayange nanging 

di anggep sepele

Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati...


Ancen otw omong taek we

Di wehi ati malah nglarani

Ku ngarep cinta sing teko luka

Jare setia tibake mendua


Ancen otw omong taek we

Di wehi ati malah nglarani

Ku ngarep cinta sing teko luka

Jare setia tibake mendua 

Jare setia tibake mendua


Home