Download for: Asep Balon - Dadas Feat. Resol

Artist : Asep Balon - Dadas Feat. Resol
Title : SG Entertainment
Duration : 05:09
View : 211.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Asep Balon - Dadas Feat. Resol

Aku tak apa
Aku enggak apa apa
Semoga bahagia kau di sana
Dengan si GOBLOG eta

Tataian ngadangu sia jadian
Jeung nu beungeutna poek
Jiga Imah keur aliran
Meskipun teu ngahiji
Aing tetep ngadoakeun
Semoga pas sieta apel
Ku warga dibangsatkeun
Salila ieu aing PDKT Jeung sia
Mam bulan bulan geus jiga
Di cilio ka adhira
Teu kenal Jeung aing
Jadian Jeung si beungeut rawing
Nyanguna Jeung aing
Ngaliwetna Eujeung si Anj*Ng

AJIG KASAR

Geus dadas jadian Acan
Tapi teu reuwas da aing tampan
Na ari sia teu ngahargaan
Asa Raisa beungeut pas Pasan
Hiji waktu sia bakal ngarasa kaduhung
Miceun Sampurna Mild
Sia kadon mulung kuntung

Dadas engges jadian Acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan Ngan ukur tataian
Awak leuleus kanyeu nyerian
Karena ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Cinta mah emang
Kadang bisa nyieun hutan
Naha aing bisa Bogoh
Ka siluman Ciki Chuba
Aing geus beak sagala
Geus beak Tanaga
Sia jol lengit jiga korek
Meunang meuli ti Alfa
Mun sia neangan anu duitna loba
Aing mundur aing rumasa jalma teuboga
Tapi Mun aing geus sukses
Erek meuli tank baja
Mobil kabogoh sia ku aing
Geleng nepi rata
Ayeuna Moal karasa
Da sia keur bahagia
Kalem aing Moal
Ngaganggu Deui sararia
Sia bakal nyaho mana anu berharga
Disaat anu berharga eta Atos jadian

Dadas engges jadian Acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan Ngan ukur tataian
Awak leuleus kanyeu nyerian
Karena ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Aku tak apa
Aku enggak apa apa
Semoga bahagia Kau di sana
Dengan si GOBLOG eta

Dadas engges jadian Acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan Ngan ukur tataian
Awak leuleus kanyeu nyerian
Karena ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Dadas engges jadian Acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan Ngan ukur tataian
Awak leuleus kanyeu nyerian
Karena ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan
END

Home