Download for: Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Artist : Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo
Title : Samudra Record
Duration : 05:48
View : 4M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Lirik Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff : Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ungu - Get Up! Stand Up!

Naif - Berubah

Lilin Herlina - Separuh Rogo

Iwan Fals - Dimana

Home