Download for: Salsa Felisa Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Wes Oleh Ganti

Artist : Salsa Felisa Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Wes Oleh Ganti
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 07:10
View : 17.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Salsa Felisa Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Wes Oleh Ganti

Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti


Mbiyen aku mbok sio-sio

Atiku mbok gawe loro

Tresnoku mbok anggep sepele

Tego kowe ninggal golek liyane

Tresno, atiku wis kadung tresno

Sayang, atiku wis kadung sayang

Nanging amung mergo wong liyo

Tego kowe ninggal aku lungo


Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti

Matur nuwun, Gusti, wis maringi ganti

Sing luwih gati


Loro sing tak roso wis oleh tombo

Wis oleh ganti sing luwih tresno

Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti

Maturnuwun, Gusti, wis maringi ganti

Sing luwih gati

Loro sing tak roso wis oleh tombo

Wis oleh ganti sing luwih tresno

Home