Download for: Difarina Indra Adella Ft Vicky Prasetyo - Sadar Diri

Artist : Difarina Indra Adella Ft Vicky Prasetyo - Sadar Diri
Title : Henny Adella
Duration : 05:52
View : 53.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Indra Adella Ft Vicky Prasetyo - Sadar Diri

Cen aku sing kleru nggugu omongan mu

Aku tak sing ngalah wes ora betah

Yen tak terus teruke aku mung loro dewe

Cukup semene tak bubarke


Cen bener kandaku cen leres pikirku

Tekamu mung nglarani atiku

Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji

Cukup reti ben gusti sing mbiji


Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolen baleni dolanan ati


Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia

Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene ra tak teruske


Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolen baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia

Rasah nggetuni dinggo sadar diri


Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolen baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia

Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Easah kok genuti

Nggonen sadar diri

Home