Download for: Sasya Arkhisna Feat Onar - Pingal

Artist : Sasya Arkhisna Feat Onar - Pingal
Title : MAHA LAJU MUSIK
Duration : 05:37
View : 266.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna Feat Onar - Pingal

Piye sing jelaske karo wong tuo

Wes nglakoni tekan semene

Nek akhire bakal bubar pisahan

Kowe kegodo tresno karo wong liyo


Nglali kowe sing tau omong dewe

Nglakoni tresno tekan tuo

Ora ngeliyo mung aku ning atimu

Nanging saiki atimu ono wong liyo


Ibarat esok mendung

Awan aku kudanan

Sore mbok larani

Mbengi tak tangisi


Mung iso bayangke kabeh kenangan

Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo


Opo kowe ra kroso abote atiku

Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

Home