Download for: Yeni Inka - Sewates Konco

Artist : Yeni Inka - Sewates Konco
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 03:54
View : 17K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Sewates Konco

Saben wengi kelingan

Esem lan guyumu

Nanging kabeh kuwi

Mung dadi kenangan


Saiki wayahe lalekke kowe

Yen kelingan kowe

Raiso turu malah mumet dewe


Aku ngerti

Kowe saiki ro liyane

Nanging roso sayangku

Mung kanggo kowe


Lalekno aku

Wis nggawe loro atimu

Mugo sliramu

Nemokke penggantiku


Aku tresno kowe

Neng ati ra ono liyane

Ati iki loro

Mergo kowe milih wong liyo


Sepurane yen aku

Wis tau nglarani atimu

Tulung lalekno

Awak dewe iki mung sewates konco


Kabeh wis diatur gusti

Yen pancen jodohne

Kabeh iso dadi siji


Aku tresno kowe

Neng ati ra ono liyane

Ati iki loro 

Mergo kowe milih wong liyo


Sepurane yen aku

Wis tau nglarani atimu

Tulung lalekno

Kabeh iki iki mung sewates konco


Aku tresno kowe

Neng ati ra ono liyane

Ati iki loro

Mergo kowe milih wong liyo


Sepurane yen aku

Wis tau nglarani atimu

Tulung lalekno

Awak dewe iki mung sewates konco

Home