Download for: Gerry Mahesa & Lala Widy Gerla - Jambu Alas

Artist : Gerry Mahesa & Lala Widy Gerla - Jambu Alas
Title : DD STAR Record
Duration : 04:52
View : 352.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Gerry Mahesa & Lala Widy Gerla - Jambu Alas

Kelingan manis eseme

Trus kelingan ramah gemuyune

Tresno lan kasih, kasih sayange

Karep atiku klakon dadi bojone


Sayange wes nduwe bojo

Nanging aku nduk uwis kebacut tresno

Nelongso rasaneng ati

Yen aku nganti ra klakon melu nduweni...


Jambu alas kulite ijo

Sing digagas wes duwe bojo

Ada gula ada semut

Durung rondho ojo direbut


Sumpah ning bathin

Kulo niki sampun kawin

Nganti sak iki bonten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas


Kulo niki sampun kawin

Nanti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk

Manis rasane


Snadyan tilas

Tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo

Nanging aku nduk uwis kebacut tresno


Nelongso rasaning ati

Yen aku nganti rak klakon melu nduweni...

Jambu alas kulite ijo

Sing digagas wes duwe bojo


Ada gula ada semut

Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin

Kulo niki sampun kawin


Nganti sak iki mboten pengen golek ganti.

Sumpah ning bathin mas

Kulo niki sampun kawin

Nganti sak iki ora pengen golek ganti


Jambu alas nduk

Manis rasane

Senadyan tilas

Tak enteni rondhone


Kelingan manis eseme

Trus kelingan ramah gemuyune

Tresna lan kasih, kasih sayange

Karep atiku kelakon dadi bojone...

Home