Download for: Happy Asmara - Mantan Kelaran

Artist : Happy Asmara - Mantan Kelaran
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:42
View : 20.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Mantan Kelaran

opo kowe ra eling karo aku mantanmu

sejatine aku seh tresno sliramu

anggonmu medotke tresno hang mergo ono wong liyo

remuk atiku, ajor murmur dadi awu


opo kowe ra eling marang janji janjimu

seng bakal setyo nganti putih rambutku

nanging nyatane kowe ngenteni sumpah setyoku

agawe gelo tresnomu ninggal tatu


remuk batinku, ajur atiku

kowe mileh tresno liyane

neng mripatku aku weruh dewe

kowe gandeng tangan karo liyane


senajan wes mantan seng tau kelaran

iseh gede roso tresnoku

ra bakal iso duweni tresnomu

aku iseh duwe tresno jero dungoku


opo kowe ra eling marang janji janjimu

seng bakal setyo nganti putih rambutku

nanging nyatane kowe ngenteni sumpah setyoku

agawe gelo tresnomu ninggal tatu


remuk batinku, ajur atiku

kowe mileh tresno liyane

neng mripatku aku weruh dewe

kowe gandeng tangan karo liyane


senajan wes mantan seng tau kelaran

iseh gede roso tresnoku

ra bakal iso duweni tresnomu

aku iseh duwe tresno jero dungoku


remuk batinku, ajur atiku

kowe mileh tresno liyane

neng mripatku aku weruh dewe

kowe gandeng tangan karo liyane


senajan wes mantan seng tau kelaran

iseh gede roso tresnoku

ra bakal iso duweni tresnomu

aku iseh duwe tresno jero dungoku

ra bakal iso duweni tresnomu

aku iseh duwe tresno jero dungoku

Home