Download for: Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Ngelali

Artist : Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Ngelali
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 06:10
View : 25.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Ngelali

bengi iki isun ngengeti

ngengeti riko hang wes ngelali

sun pageri lan sun rumati

dung wes mekar riko ngelali


bengi iki isun ngengeti

ngengeti riko hang wes ngelali

sun pageri lan sun rumati

dung wes mekar riko ngelali


mung gitar iki hang dadi saksi

urip bebarengan selawase

ulan lan lintang nong duwuran

podo ngajaki gendingan


tetesan banyu moto sun iki

kadung sun ngenget ngengeti

duh gusti nopo diko

gawe urip isun gediki


isun wes sing percoyo ambi omongan riko

bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro

isun wes sing percoyo


bengi iki isun ngengeti

ngengeti riko hang wes ngelali

sun pageri lan sun rumati

dung wes mekar riko ngelali


mung gitar iki hang dadi saksi

urip bebarengan selawase

ulan lan lintang nong duwuran

podo ngajaki gendingan


tetesan banyu moto sun iki

kadung sun ngenget ngengeti

duh gusti nopo diko

gawe urip isun gediki


isun wes sing percoyo ambi omongan riko

bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro

isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Abri - Menangis Sambil Malu

Sasya Arkhisna - Kelangan

Caffeine - I Gotta Get Some

Tipe-X - Kamu Nggak Sendirian

Tri Suaka - Aku Rela

Putri Kristya - Wes Tatas

Home