Download for: Suci Tacik - Damar Opo Lilin

Artist : Suci Tacik - Damar Opo Lilin
Title : Aneka Safari Records
Duration : 06:11
View : 7.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Damar Opo Lilin

Damar opo lilin

Buyar opo kawin

Nyawang tekad riko

Kurang yakin


Damar opo lilin

Buyar opo kawin

Diterusno opo

Semene baen


Digowo nong endi

Digawe kelendi

Suwi bebarengan

Nono kejelasan


Hang dadi pikiran

Dadi pitakonan

Isun duwen riko

Opo trimo konco


Damar opo lilin

Buyar opo kawin

Nyawang tekad riko

Kurang yakin


Damar opo lilin

Buyar opo kawin

Diterusno opo

Semene baen


Kadung duwe niat 

Ati ojo mangmang

Mumpung durung minggat

Welas iki ilang

Home