Download for: Yeni Inka - Satru 2

Artist : Yeni Inka - Satru 2
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:59
View : 258.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Satru 2

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman-eman hubungane


Wes tak pupuk winihe katresnanku kanggo awakmu

Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu

Nandes mancep ning atiku


Opo kurang leh ku ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman-eman hubungane


Uwong sik tak tresnani

Tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo nguripimu nggo makmurne atimu


Aku ngenteni, aku ngertenimu huoo

Huoo, opo kurang lehku ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman-eman hubungane

Home