Download for: Iya Makasih - Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music

Artist : Iya Makasih - Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music
Title : Ageng Music
Duration : 05:58
View : 105
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Iya Makasih - Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music

Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu raiso dadi pilihan atimu


Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih mundur wae


Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu

Ra iso dadi pilihan atimu

Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu

Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono

Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae

Home