Download for: Damara De - Aku Cah Bakoh

Artist : Damara De - Aku Cah Bakoh
Title : RC Music
Duration : 04:45
View : 11.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Damara De - Aku Cah Bakoh

Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat

Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh


Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh

Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir

Kulo taseh semangat hingga di titik akhir

Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku


Matur suwun gusti sampun nguatke atiku

Kecewa lara duka senang susah bahagia

Semua kurasa hingga aku pun tak berdaya


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat


Matursuwun gusti matursuwun sanget

Sampun diparingi ati sing kuat go banget

Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan

Aku ora mundur aku tetap siap tempur


Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang

Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang

Bodo mangan ketupat jo lali pyuri santen

Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiyeKulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene


Gusti sing nentokne

Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuatSemangat lan mboten njepat

Home