Download for: Catur Arum - Tombo Kangene Ati

Artist : Catur Arum - Tombo Kangene Ati
Title : ONE NADA Record
Duration : 05:16
View : 1.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Catur Arum - Tombo Kangene Ati

Wayah gageh gancang petukaken

Age, age, isun wis sing tahan

Mendem roso hang aran kangen

Kangen, kangen, isun keliwat kangen


Wayah gageh gancang petukaken

Age, age, isun wis sing tahan

Mendem roso hang aran kangen

Kangen, kangen, isun keliwat kangen


Koyo dene ombak segoro

Hang sing gelem meneng anteng

Semono ugo yo ati nisun

Semono ugo yo ati nisun


Masio tah mung sedelo

Riko sambang, isun wis lego

Paribasane mung sak klerepan

Keneng sun nggo tombo kangene ati


He-ee, tombo kangene ati

Wayah gageh gancang petukaken

Age, age, isun wis sing tahan

Mendem roso hang aran kangen


Kangen, kangen, isun keliwat kangen

Koyo dene ombak segoro

Hang sing gelem meneng anteng

Semono ugo yo ati nisun

Semono ugo yo ati nisun


Masio tah mung sedelo riko sambang, isun wis lego

Paribasane mung sak klerepan

Keneng sun nggo tombo kangene ati

He-ee, tombo kangene ati


Tombo kangene ati

He-ee, tombo kangene ati

Home