Download for: Suci Tacik - Panas Sitik Sambat

Artist : Suci Tacik - Panas Sitik Sambat
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:29
View : 10.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Panas Sitik Sambat

Tangi turu mbukak hp, ora ono notife

Mung iso nyawang foto instagram’e

Wis tak komen status’e nanging raono respon’e

Tekan seprene aku iseh jomblo wae


Seko esuk tekan wengi raono sing peduli

Larane marai nyesekke ati

Opo wes pancen takdire, kudu nerimo kahanane

Mugi Gusti maringi sing luwih sae


Panas sithik sambat, udan sithik sambat

Dasar aku nyaman sithik sayang

Berlagak sok kuat, pasang badan tegap

Rupo sangar ning atine ambyar

Home