Download for: Suci Tacik Ft. Sigit Alvaro - Langit Bumi Saksine

Artist : Suci Tacik Ft. Sigit Alvaro - Langit Bumi Saksine
Title : ARD Management
Duration : 05:29
View : 66
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik Ft. Sigit Alvaro - Langit Bumi Saksine

Seng biso sun pahami

Riko tego medot taline asmoro

Seng sanggup sun ngerteni

Riko tego ninggalno ambi wong liyo


Bengen riko ngomong dewek

Bakal bareng selawase

Nyatane kok gawe ngene

Janji urip sampek mati

Seng bakal biso ngelali


Langit bumi iki dadi saksine

Welas isun nyang riko seng ono ujunge

Isun seng ngiro bakal koyo gedigi

Wong tuwek isun seng biso ngrestui


Langit bumi iki dadi saksine

Tuluse welas isun iki nong njro ati

Masio saiki seng biso dadi siji

Sun pastekno welas iki sampek mati

Home