Download for: Dike Sabrina - Ganti Ayang

Artist : Dike Sabrina - Ganti Ayang
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:39
View : 1.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina - Ganti Ayang

Mosok to aku mbok larani

Rasane iseh koyo ngimpi

Ngopo to kowe bedo

Karo janji jaman semono

Bakal bebarengan ngasi tuo


Tresno wes kadung tak tandur

Kowe malah milih mundur

Aku rela sing penting kowe bahagia


Lemes bestie atiku porak poranda

Sing tak tresnani tego malah mendua


Aku rekoso berjuang

Kowe milih ganti ayang

Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua


Mosok to aku mbok larani

Rasane iseh koyo ngimpi

Ngopo to kowe bedo

Karo janji jaman semono

Bakal bebarengan ngasi tuo


Tresno wes kadung tak tandur

Kowe malah milih mundur

Aku rela sing penting kowe bahagia


Lemes bestie atiku porak poranda

Sing tak tresnani tego malah mendua


Aku rekoso berjuang

Kowe milih ganti ayang

Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua


Lemes bestie atiku porak poranda

Sing tak tresnani tego malah mendua


Aku rekoso berjuang

Kowe milih ganti ayang

Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua


Seko kaliurang aku mlaku dewe

Aku ngene wes manut dalane gusti

Antara cinta dan dusta malah dadi pie iki

Kowe milih ganti ayang sing toptopan

Kowe milih ganti ayang sing toptopan

Home