Download for: Arlida Putri - Lemah Teles Dj Remix

Artist : Arlida Putri - Lemah Teles Dj Remix
Title : Monster Music
Duration : 04:52
View : 90.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Arlida Putri - Lemah Teles Dj Remix

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami


Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan



Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen


Tak kuatne ati yen kudu kelangan



Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo


Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales



Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami


Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan



Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen


Tak kuatne ati yen kudu kelangan



Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo


Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales



Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo


Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales



Lemah teles gusti sing bakal mbales

Home