Download for: Happy Asmara - Cukup

Artist : Happy Asmara - Cukup
Title : Happy Asmara Music
Duration : 05:09
View : 43.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Cukup

Jaremu aku siji - sijine

tibane ono seng liyane

we ngomong mung aku seng mok sayangi

tibane ono dek'e neng mburi


wes cukup sayang

aku nduwe wates kesabaran

wes lilakno 

kabeh mung dadi cerito

tiwas panggah nelongso neng njero dodo


duh gusti, nyatane sewates ngimpi

nduweni jodo setyo lan gemati

mung dek'e sakjane seng tak karepne

neng tego mblenjani lan gawe aku keloro


wes cukup sayang

aku nduwe wates kesabaran

wes lilakno

kabeh mung dadi cerito

tiwas panggah nelongso neng njero dodo


duh gusti,nyatane sewates ngimpi

nduweni jodo setyo lan gemati

mung dek'e sakjane seng tak karepne

neng tego ninggalne lan gawe aku...


duh gusti, nyatane sewates ngimpi

nduweni jodo setyo lan gemati

mung dek'e sakjane seng tak karepne

neng tego mblenjani lan gawe aku keloro


maturnuwun pean wes tau nyenengno

masio akhire mung gawe cidro

maturnuwun pean wes tau nyenengno

masio akhire mung ninggal loro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Naura - Katakanlah Cinta

Putri Kristya - Wes Tatas

Rizky Febian - Nona

Home