Download for: Denny Caknan Ft. Migga Sadewa - Kebacut Nyaman

Artist : Denny Caknan Ft. Migga Sadewa - Kebacut Nyaman
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:21
View : 268.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan Ft. Migga Sadewa - Kebacut Nyaman

ket mbiyen kae sakwise kelangan koe

raono atiku iseh podo kahananku

iseh kerep mbayangke lucu polah tingkahmu

sing nggawe aku sayang


ra ngerti tekan kapan aku ra karuan

nek kelingan koe aku malah tambah sayang

tresno ra bakal tekan, koe kebacut ilang

sak tenane aku iseh ngeman


tak cubo ra peduli

neng ati ra biso diapusi

iseh gelem baleni

neng koe kepiye aku ra ngerti


wes tak cubo kanggo nglalekno

nanging iseh ono roso tresno iki, aku iso ngopo

jujur aku wegah kelangan

aku iseh sayang, aku wes kebacut nyaman


tak cubo ra peduli

neng ati ra biso diapusi

iseh gelem baleni

neng koe kepiye aku ra ngerti


wes tak cubo kanggo nglalekno

nanging iseh ono roso tresno iki, aku iso ngopo

jujur aku wegah kelangan

aku iseh sayang, aku wes kebacut nyaman


wes tak cubo kanggo nglalekno

nanging iseh ono roso tresno iki, aku iso ngopo

jujur aku wegah kelangan

aku iseh sayang, aku wes kebacut nyaman

Home