Download for: Sasya Arkhisna - Leda Lede

Artist : Sasya Arkhisna - Leda Lede
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:49
View : 124.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Leda Lede

Biyen kowe ngomong wes ra sudi

Saiki kowe nuntut aku bali

Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi

Lungamu neng endi, aku ora nggoleki

Wes kadung kelaran, atiku ra karuan

Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli

Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni

Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Home