Download for: Nila Anggora - Bojo Galak

Artist : Nila Anggora - Bojo Galak
Title : Sekawan Record
Duration : 04:57
View : 106
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nila Anggora - Bojo Galak

Wis nasibe kudu koyo ngene

Nduwe bojo kok ra tahu ngapenake

Seneng muring omongane sengak

Kudu tak trimo bojoku pancen galak


Saben dino rasane ora karuan

Ngerasake bojoku sing ra tahu perhatian

Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

Senajan batinku ngempet ono njero dada


Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah


Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene


Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

Kliru sitik wae aku mesti diseneni

Ameh dolan ro konco kok ora diolehke

Senengane nuduh dikira lungo ro liyane


Yen wes ngono aku mung bisa meneng

Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

Di matamu aku iki ora tahu bener

Kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter


Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah


Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene


Ibarate dele sing uwis dadi tempe

Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

Abote nduwe bojo sing galak

Lek ra keturutan senengane mencak-mencak


Ra usah digetuni aku kudu kuat ati

Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati

Distel kendo wae tak nikmati uripe

Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe


Kuat dilakoni lek ra kuat ditinggal ngopi

Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak


Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki


Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak


Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene


Home