Download for: Ryan Ncx - Lilo

Artist : Ryan Ncx - Lilo
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 06:06
View : 95.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ryan Ncx - Lilo

opo wis ora kelingan

sumpah janjimu mung marang aku

sineksen lintang rembulan

jarene tresnamu mung kanggo aku

wis nganti telung ketigo

nanging sliramu ora direp warto

bareng saiki wis teko

kowe malah gandeng wanito liyo

ora nyono ora ngiro

kowe medhot taline asmoro

tresnaku kang tulus suci

ra mbok jogo malah mbok blenjani

opo pancen wis nasibku

kudu pisahan karo sliramu

nadyan abot jroning ati

nanging aku ra biso ngoncati

lilo atiku wis lilo

nadyan batinku keloro-loro

nanging aku ra kuwowo

mergo atiku wis kebacut tresno

Home